29 Mart 2016 Salı

9#Alışveriş>> Tozlu.com ( Olumlu-Olumsuz Yanları)

Uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar :) 
Yine bir Tozlu alışverişi yaptım. Perşembe günü verdiğim siparişim 5 gün sonra geldi. Önceden de söylediğim gibi bu sitenin alışverişinden genel olarak memnunum.Özellikle de kargonun bedava olduğu zamanlar :)
Daha önceki alışverişim için TIK TIK
Fakat bu siparişte iki eksikle karşılaştm. İlki sitesinde sprey olarak gösterilen Rebul kolonyasının normal kapaklı olarak gönderilmesi. İkincisi ise Flormar'ın eski mat serisinin 111 nolu ojesinin son kullanım tarihinin 2014 'te bitmiş olması. Kolonya bir nevi affedilebilir, ama oje konusunda dikkatli olmaları gerekliydi.
Hemen aradım ve bilmeleri için durumu bildirdim.Zaten iade edilecek ürünler. Yada bilmiyorum oje farklı yerlerde kullanılabilinir :)  

Tozlunun paketleme olayını seviyorum. Çok dikkat ediyorlar. Paketi açtığımda çok düzgün şekilde yerleştirilmiş olarak çıkıyor kutudan. NOTE ürünleriyle ilk kez tanıştıran bu alışverişimde 6 adet NOTE oje aldım. Fakat ojelerin üzerine etiket yapıştırmışlar ve ikisininki kapaktaydı.Kapaktakiler hemen çıkarken şişenin üzerindekiler çıkarmaya çalıştığımda parçalandı Çareler tükenmez değil mi :) Çakmakla 10-15 sn kadar etiketin üzerinde gezdirdim ve sorunsuzca iz kalmadan çıkardım :) Buna da dikkat etmeleri gerekmekte bence. 
Ojelerin fiyatlarını yazının devamında görebilirsiniz.

İki adet 30 TL'lik mont aldım fakat birinin eteği çok geniş geldi.Diğerinin ise yerini beğenmedim.Ayrıca çok buruşuk duruyordu. Onlar da iade edilecek :)



Fiyatları:
Note Ojeler: 2.90 TL
Orkide Mat Oje: 2 TL
Flormar Mat: 2.5 TL


Kendinize iyi bakın :) 
Bloğumu takibe alırsanız ilerde yapacağım çekilişe katılma şansı yakalamış olursunuz.
Hıoşcakalın...

3 yorum:

  1. İnternetten alışverişin avantajı olduğu kadar dezavantajı da var malesef :) güzel günlerde olsun

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Review and No Deposit Bonus 2021 - Slots Casino
    Free Spins No 벳 365 한글 Deposit — This is an important rule, as it gives the 1xbet chance to 벳 365 코리아 먹튀 play on 온라인바카라 slots from top providers such 999betasia as Pragmatic Play,

    YanıtlaSil