27 Temmuz 2016 Çarşamba

#İstanbul'da Yaşıyorum

Kadıköy....
İnsanların rahatça dolaştığı, boğaya bağlanan ara sokaklarında dinlenip soğuk bir şeyler içip dinlenebileceğiniz, çilek sokakta alışveriş yapacağınız güzel alan.




Bugün bizi ilgilendiren konu alışveriş. Özellikle de Çilek Sokak'ta bulunan mağazalar. Karta parça başına 3TL alındığından yanınızda nakit para götürmeyi unutmayın.

Yine boğadan ayrılan başka bir yol ise Bahriye Caddesi.
Bu caddede bir çok tanıdık mağazayı bulabilirsiniz. Takı için Uzak Işıklar en iyisi.2 TL 'ye istediğiniz kadar küpe alabilirsiniz.





Geçen ay aldığım küpeleri bayram gittiğim tatilde 6 gün boyunca denizde,havuzda,duşta hiç çıkarmadan kullandım. Hiç bir şekilde kararma yapmadı Üstelik kulağımı da acıtmadı. Bu nedenle bugün rahatça alışveriş yaptım.

Başka bir takıcı ise Iam..
LCW'deki takıların aynısı satıyor. Burdan aldığım 5 parçalık yüzük LCW'de 3 parçaydı ve fiyatı da aynıydı. Fiyatları biraz yüksek olsa da modelleri oldukça orjinal ve çok kaliteli.

Çilek Sokak'ta bulunan makyaj malzemesi satan yere gitmeyi de ihmal etmeyin. 5 TL'ye alternatif ürünler alabilirsiniz. Yüz ürünleri hariç :)

Yine ayakkabıcılara uğramayı unutmayın. Dışarıda bulunan sepetlerde oldukça kaliteli 10- 15 TL'lik ayakkabılar var. Buraya giderken de yanınızda nakit almayı unutmayın.Parça başına 1 TL alınıyor :)



Umarım hoşunuza gitmiştir. 
Hoşcakalın
Takip ederseniz sevinirim :) 






1 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil